communicatie

Communicatie

VoIP

Bij VoIP (Voice over IP) bel je met de telefoon over het internet. Net als bij de internetverbinding heb je een provider nodig. Hiernaast heb je ook een VoIP-provider nodig voor het telefoongebruik. Wij kunnen dit voor je regelen.

Dit is de nieuwste techniek op het gebied van telecommunicatie.

Bij ons staat de telefooncentrale in de Cloud en bel je naar de hele wereld tegen veel lagere tarieven.

Het netwerk voor de telefoons wordt door ons op een efficiënte manier ingericht voor kostenbesparing.

De instellingen in de telefooncentrale zijn erg flexibel. Hierdoor kunnen wijzigingen makkelijk worden doorgevoerd en groeit VoIP met het bedrijf mee!

Glasvezel

Wat is glasvezel eigenlijk? Zie het als een “internetsnelweg”. De glasvezelverbinding is een veel bredere snelweg dan de oude verbinding, waarbij de snelheid ook veel sneller is. Zo is informatie nog sneller verzonden en werk je efficiënter.

Het netwerk over glasvezel biedt een veel hogere snelheid: aanvragen via het internet worden snel geladen en er is aanzienlijk minder wachttijd.

Hogere betrouwbaarheid dan oudere verbindingen.

De verbinding zal minder vaak worden verstoord omdat de oplossing veel degelijker is. Dit zorgt ervoor dat er ongestoord en snel gewerkt kan worden.

In tegenstelling tot de normale kabel heeft de glasvezel een gelijke upload- en downloadsnelheid. Of je nu informatie leest of verstuurt via het internet, het gaat even snel!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 

Squares