Over ons

Ons team staat voor je klaar

Bob Polet

Manager

Van jongs af aan heb ik me al geïnteresseerd in de IT. Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de innovaties in de IT en hier besteed ik dan ook veel (vrije) tijd aan.

Daarnaast hockey ik fanatiek bij DMHC te Dordrecht en zit ik in een 7x7 voetbalteam bij Excelsior

Martijn Slagboom

Senior IT Consultant

Al toen ik 8 was, was ik geïnteresseerd in computers. Ik huurde boeken en wilde weten hoe alles in elkaar zat. En die gedrevenheid heeft mij gebracht waar ik nu ben. Geen enkel probleem of uitdaging is te groot. Ook aan de slag gaan met nieuwe ontwikkelingen doe ik met veel plezier.

Naast computer nerd ben ik best wel normaal en gezellig haha. Stappen, feestjes, hockey, hardlopen, etc.

Martin Verkerk

Senior IT Consultant

Mijn interesse voor technologie, en computers in het bijzonder, is al op jonge leeftijd begonnen. Deze hobby liep letterlijk uit de hand en werd uiteindelijk mijn werk, een voorrecht! Mijn collega's noemen me wel eens de vader van Division IT. Zal dat te maken hebben met mijn ervaring of met mijn leeftijd? Om mijn collega's bij te houden sport ik met regelmaat. Ook geniet ik van het lezen van een goed boek.

Travis van den Broeke

IT Service Manager

Sociaal, vrolijk en behulpzaam. Dat is wat u kunt verwachten als u mij spreekt. Bel maar eens, ik hou wel van een uitdaging 😉 !

Veron Klop

Junior IT Consultant

Toen ik 12 was begon ik met websites bouwen. Daar kwam mijn passies in server configuratie bij en ging mijzelf daar in verdiepen. Ik houd me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen. Naast computerende kluizenaar houdt ik er ook van om drankjes te doen in de stad en ben ik veel in de sportschool te vinden. Mijn passie is reizen. Ik ben ook éénmaal per jaar in een ver land te vinden.

Sven van der Pennen

Junior Systeembeheerder

Door mijn nieuwsgierigheid ben ik geïnteresseerd geraakt in netwerkbeheer. Ook daarom ben ik nu met plezier en passie een opleiding gaan volgen in het vak. Ik heb een luisterend oor voor de klant en denk in oplossingen in plaats van problemen. Op deze manier probeer ik het beste in u als klant en mijzelf naar boven te halen.

Michael Schutte

Junior Systeembeheerder

Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te zoeken. Daarom zou ik mijzelf beschreven als enthousiast en nieuwsgierig. Ik ben pas op de middelbare school met computers begonnen, maar ik ben het steeds interessanter gaan vinden. Verder krijg ik energie van fotografie.

Jouw foto hier?

Nieuwe medewerker!

Squares