Over ons

Bob Polet

Manager

Van jongs af aan heb ik me al geïnteresseerd in de IT. Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de innovaties in de IT en hier besteed ik dan ook veel (vrije) tijd aan.

Daarnaast hockey ik fanatiek bij DMHC te Dordrecht en zit ik in een 7x7 voetbalteam bij Excelsior

Martijn Slagboom

Senior IT Consultant

Al toen ik 8 was, was ik geïnteresseerd in computers. Ik huurde boeken en wilde weten hoe alles in elkaar zat. En die gedrevenheid heeft mij gebracht waar ik nu ben. Geen enkel probleem of uitdaging is te groot. Ook aan de slag gaan met nieuwe ontwikkelingen doe ik met veel plezier.

Naast computer nerd ben ik best wel normaal en gezellig haha. Stappen, feestjes, hockey, hardlopen, etc.

Martin Verkerk

Senior IT Consultant

Mijn interesse voor technologie, en computers in het bijzonder, is al op jonge leeftijd begonnen. Deze hobby liep letterlijk uit de hand en werd uiteindelijk mijn werk, een voorrecht! Mijn collega's noemen me wel eens de vader van Division IT. Zal dat te maken hebben met mijn ervaring of met mijn leeftijd? Om mijn collega's bij te houden sport ik met regelmaat. Ook geniet ik van het lezen van een goed boek.

Travis van den Broeke

IT Service Manager

Sociaal, vrolijk en behulpzaam. Dat is wat u kunt verwachten als u mij spreekt. Bel maar eens, ik hou wel van een uitdaging 😉 !

Veron Klop

Junior IT Consultant

De jongste van het bedrijf, daardoor ben ik Junior. Ik sta graag in contact met onze klanten en pak alle uitdagingen met beide handen aan. Toen ik 12 was begon ik al met servers en websites bouwen. Op dit moment studeer ik voor HBO Business IT & Management.

Jouw foto hier?

Nieuwe medewerker!

Squares