Bij Division IT doen we er alles aan om je tevreden te stellen. Beschouw ons als jouw eigen collega’s, maar dan op afstand. Op afstand omdat we niet fysiek bij jou op locatie zijn, maar toch altijd dichtbij omdat we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaarstaan.

Helpen zit bij ons allemaal in het DNA. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe IT oplossing of je een probleem hebt met je e-mail . Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag.

Wij zijn er voor elk bedrijf dat het belang inziet van goed werkende IT. We zorgen er namelijk voor dat computers werken, de verbindingen stabiel zijn en iedereen met zijn eigen werk bezig kan zijn. Doen waar jij goed in bent, dat doen wij ook.

Met goed werkende IT ben je altijd bereikbaar, kun je altijd bij je documenten, werkt je e-mailprogramma probleemloos en zijn internetverbindingen stabiel. Kortom, met de IT op orde werk je gewoon het prettigst.

Maak kennis met het team

Bob Polet
Manager

Van jongs af aan heb ik me al geïnteresseerd in de IT. Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de innovaties in de IT en hier besteed ik dan ook veel (vrije) tijd aan. Daarnaast hockey ik fanatiek bij DMHC te Dordrecht en zit ik in een 7×7 voetbalteam bij Excelsior.

Martijn Slagboom
Senior IT Consultant

Al vanaf mijn 8e ben ik geïnteresseerd in computers. Ik verslond boeken en wilde weten hoe alles in elkaar zat. En die gedrevenheid heeft mij gebracht waar ik nu ben. Geen enkel probleem of uitdaging is te groot. Ik volg nieuwe ontwikkelingen op de voet en leer iedere dag weer nieuwe dingen. Naast een computernerd ben ik best wel normaal en gezellig haha. Stappen, feestjes, hockey, hardlopen, etc.

Martin Verkerk
Senior IT Consultant

Mijn interesse voor technologie en computers is al op jonge leeftijd begonnen. Deze hobby liep letterlijk uit de hand en werd uiteindelijk mijn werk, een voorrecht! Mijn collega’s noemen me wel eens de vader van Division IT. Zal dat te maken hebben met mijn ervaring of met mijn leeftijd? Om mijn collega’s bij te houden sport ik met regelmaat. Ook geniet ik van het lezen van een goed boek.

Travis van den Broeke
IT Service Manager

Naast mijn passie voor alles wat met IT te maken heeft ben ik, door mijn sociale, behulpzame en vrolijke karakter, helemaal op mijn plek als IT service manager.
Het bewaken van de met zorg geleverde diensten volgens de gemaakte afspraken aan onze klanten levert mij een hoop werkplezier en voldoening op.
Ook mijn collega’s weten mij graag te vinden als aanspreekpunt. De grote uitdaging in mijn werk vind ik in het in kaart brengen van veranderende behoeftes bij de externe klanten en deze op een zorgvuldige manier vorm te geven.

Veron Klop
Junior IT Consultant

Op mijn 12e begon ik met websites bouwen. Daar kwam mijn passie in server configuratie bij en ging mezelf daarin verdiepen. Ik houd me graag bezig met nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Naast computerende kluizenaar kom ik graag in de stad om drankjes te doen en ben ik vaak in de sportschool te vinden. Mijn passie is reizen. Ik ben ook éénmaal per jaar in een ver land te vinden.

Sven van der Pennen
Junior Systeembeheerder

Door mijn nieuwsgierigheid ben ik geïnteresseerd geraakt in het beheren van netwerken. Daarom ben ik nu met plezier een opleiding gaan volgen in het vak. Ik heb een luisterend oor voor de klant en denk in oplossingen in plaats van problemen. Op deze manier probeer ik het beste in u als klant en mijzelf naar boven te halen.

Michael Schutte
Junior Systeembeheerder

Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te zoeken. Daarom zou ik mijzelf omschrijven als enthousiast en nieuwsgierig. Ik ben pas op de middelbare school met computers begonnen, maar ik ben het steeds interessanter gaan vinden. Verder krijg ik energie van fotografie.

Yvonne Brilman
Administratief Medewerkster

Als administratief medewerkster geniet ik van het ondersteunen van deze enthousiaste IT-organisatie met veel jong talent.

Thomas Smit
Stagiair

Vanaf de basisschool ben ik al geinteresseerd in technologie en computers, sindsdien leer ik graag hoe alles werkt. Vanuit mijn interesse ben ik gestart met de niveau 4 opleiding Expert IT systems and devices bij het Da Vinci college in Dordrecht. Verder ben ik vaak in de sportschool of buiten te vinden.

Wil jij ook onderdeel
uitmaken van deze Beatles?
Neem dan contact op!

© Copyright - Division IT 2022