Bij Division IT doen we er alles aan om je tevreden te stellen. Beschouw ons als jouw eigen collega’s, maar dan op afstand. Op afstand omdat we niet fysiek bij jou op locatie zijn, maar toch altijd dichtbij omdat we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaarstaan.

Helpen zit bij ons allemaal in het DNA. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe IT oplossing of je een probleem hebt met je e-mail . Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag.

Wij zijn er voor elk bedrijf dat het belang inziet van goed werkende IT. We zorgen er namelijk voor dat computers werken, de verbindingen stabiel zijn en iedereen met zijn eigen werk bezig kan zijn. Doen waar jij goed in bent, dat doen wij ook.

Met goed werkende IT ben je altijd bereikbaar, kun je altijd bij je documenten, werkt je e-mailprogramma probleemloos en zijn internetverbindingen stabiel. Kortom, met de IT op orde werk je gewoon het prettigst.

Maak kennis met het team

Corné Jacobse
Systeembeheerder

Wil je een leuk en gezellig gesprek? Dan moet je zeker naar onze Servicedesk bellen. Ik help je graag verder met je problemen, computer gerelateerd natuurlijk. Verder ben ik bezig om mijn Marvel en Anime figuren collectie te vermeerderen.

Joeri Kros
Servicedeskmedewerker

Van jongs af aan repareer ik computers en vind ik het testen van software interessant. Deze interesse is uitgebreid met grafische vormgeving en het realiseren van websites. Het helpen van mensen is mijn passie, waardoor ik mij thuis voel op de servicedesk. Wat ik in mijn vrije tijd doe? Gewoon hetzelfde 🙂 

Ömer Demirag
Servicedeskmedewerker

Zeynel Özturk
Servicedeskmedewerker

Timo Veth
Servicedeskmedewerker

Sander Koekkoek
Servicedeskmedewerker

Arno van der Ree
Senior IT Consultant

Als enthousiast wielrenner weet ik goed dat het tegen de wind in vaak flink doorbuffelen is. Door met een team te rijden ondersteun je elkaar en met de juiste focus bereik je sneller en efficiënter het doel. In die wetenschap zet ik mij als IT consultant samen met het team in om ons doel te behalen: “U als klant naar tevredenheid ondersteunen in de IT”.
Op naar de eindstreep!

Martijn Slagboom
Senior IT Consultant

Al vanaf mijn 8e ben ik geïnteresseerd in computers. Ik verslond boeken en wilde weten hoe alles in elkaar zat. En die gedrevenheid heeft mij gebracht waar ik nu ben. Geen enkel probleem of uitdaging is te groot. Ik volg nieuwe ontwikkelingen op de voet en leer iedere dag weer nieuwe dingen. Naast een computernerd ben ik best wel normaal en gezellig haha. Stappen, feestjes, hockey, hardlopen, etc.

Martin Verkerk
Senior IT Consultant

Mijn interesse voor technologie en computers is al op jonge leeftijd begonnen. Deze hobby liep letterlijk uit de hand en werd uiteindelijk mijn werk, een voorrecht! Mijn collega’s noemen me wel eens de vader van Division IT. Zal dat te maken hebben met mijn ervaring of met mijn leeftijd? Om mijn collega’s bij te houden sport ik met regelmaat. Ook geniet ik van het lezen van een goed boek.

Yvonne Brilman
Administratief Medewerkster

Als administratief medewerkster geniet ik van het ondersteunen van deze enthousiaste IT-organisatie met veel jong talent.

Bob Polet
Manager

Van jongs af aan heb ik me al geïnteresseerd in de IT. Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de innovaties in de IT en hier besteed ik dan ook veel (vrije) tijd aan. Daarnaast hockey ik fanatiek bij DMHC te Dordrecht en zit ik in een 7×7 voetbalteam bij Excelsior.

Wil jij ook onderdeel
uitmaken van deze Beatles?
Neem dan contact op!

© Copyright - Division IT 2023